Edukativna radionica „Energija iz otpadnih voda – važnost pročišćavanja otpadnih voda“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „Energija iz otpadnih voda – važnost pročišćavanja otpadnih voda“

Objavio Dragica u Događanja · 13/3/2023 09:29:00
Druga u nizu radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca – inspirirani Nikolom Teslom“ ovoga puta bavi se temom otpadnih voda „Energija iz otpadnih voda – važnost pročišćavanja otpadnih voda“
Edukativne radionice koje je za 2023. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora održat će se u ponedjeljak, 27. ožujka u 17.00 sati u Dalmatinskoj 12 u prostoru Velike dvorane Hrvatske zajednice tehničke kulture.
Voditeljica radionice „Energija iz otpadnih voda – važnost pročišćavanja otpadnih voda“ je Ružica Lončar, profesorica geologije i geografije. Učenicima i studentima ovom će edukacijom približiti važnost i načine pročišćavanja otpadnih voda, ali i odvodnju i kanalizaciju starog Rima te važnost održivosti vode u krškom području. Osim toga, učenici će, prema statističkim podacima, analizirati udio otpadnih voda koje se pročišćavaju u svijetu i u Hrvatskoj te naučiti opisati faze pročišćavanja otpadnih voda i upoznati koja je uloga otpadne vode u dobivanju energije.
Svim zainteresiranima omogućujemo besplatno sudjelovanje, a dolazak je potrebno potvrditi na mail-ove: predsjednica@unt-genius.hr  i ured@unt-genius.hr. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za učenje o ovoj važnoj temi.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni