„Što nastavnik može učiniti za poticanje kreativnosti kod učenika“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

„Što nastavnik može učiniti za poticanje kreativnosti kod učenika“

Objavio Dragica u Događanja · 11/2/2016 11:01:00
„Što nastavnik može učiniti za poticanje kreativnosti kod učenika“ 

 naziv je predavanja kojeg je 11. veljače održao poznati hrvatski profesor matematike Toni Milun. Toni Milun je svojim pristupom i načinom predavanja privukao pozornost diljem Hrvatske što govori o velikoj posjećenosti njegovih predavanja na kojem se tražilo mjesto više.
Milun je u prepunoj dvorani na predavanju govorio o novom načinu učenja i obrazovanja koje treba biti usmjereno razvoju kreativnosti kod djece i mladih. Smatra kako su profesori danas više nego li ikada prije pred izazovom kako djecu i mlade zainteresirati za učenje i pita se jesu li spremni na ulogu obrazovanja novih naraštaja poduzetnika, a ne zaposlenika.
            Milun je na predavanju govorio i o svom iskustvu i načinu kako je uspio postići da je danas matematika postala sve zanimljivija kod učenika i studenata.
Predavanje profesora Miluna dio je ciklusa predavanja koje organiziraju Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost i Udruga inovatora Hrvatske u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture s ciljem poticanja kreativnosti i inovativnosti kod osoba svih životnih dobi u sklopu projekta „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni