Predavanje: Nema rasta kreativnosti i inovativnosti bez razvoja mišljenja - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Predavanje: Nema rasta kreativnosti i inovativnosti bez razvoja mišljenja

Objavio Dragica u Događanja · 8/3/2017 20:07:00
U organizaciji Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost i Udruge inovatora Hrvatske 7. ožujka održano je predavanje pod nazivom „Nema rasta kreativnosti i inovativnosti bez razvoja mišljenja“. Predavanje je održao Rudi Klarič, reporter, novinar, scenarist i inovator iz Republike Slovenije.

Rudi Klarič je kroz svoje predavanje odgovorio na pitanje: „Kako najlakše i najbrže omogućiti i prepoznati proturječne načine mišljenja“ pristupom Sem&vem. Riječ je o pristupu koji proizlazi iz spoznaje da je za održivo zdravlje i životni uspjeh nužno uskladiti osobnu misaonost s čistom savješću i čistom prirodom. „Takav sklad omogućuje isključivo koherentno misaono energetsko polje čiste savjesti i čiste prirode“, rekao je. Nastanak tog polja omogućuje prostor kreiran prema izumu samog predavača.

Putujući svijetom, proučavajući religije i promatrajući različite mentalitete Klarič je došao do, kako je na predavanju rekao, zaključka da sve životne poteškoće svake osobe imaju zajednički izvor - proturječno djelovanje misli osobe.

Predavanje je izazvalo veliko zanimanje prisutnih, a dogovorena je daljnja suradnja organizatora s predavačem i tvrtkom ZAVEST d.o.o..
Predavanje je održano u dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture, a dio je tematskih radionica i predavanja u okviru ciklusa „Kako potaknuti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni