Edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“

Objavio Dragica u Događanja · 28/3/2019 13:48:00
Tema predavanja: “OD IDEJE I INOVACIJE DO USPJEŠNOG PROIZVODA/USLUGE”

Predavačica: Gordana Kadoić
Datum i vrijeme: 09.04.2019. u 17 sati

Mjesto održavanja: Velika dvorana Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12 u Zagrebu

Peta edukativna radionica u sklopu ciklusa kreativnih i edukativnih radionica i predavanja „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ je radionica pod nazivom “OD IDEJE I INOVACIJE DO USPJEŠNOG PROIZVODA/USLUGE” koju će voditi Gordana Kadoić, magistrica ekonomije. Gospođa Kadoić je vlasnica tvrtke Adria Corporate Education iz Zagreba koja se bavi poslovnim savjetovanjem iz područja upravljanja tvrtkama i upravljanja prodajom, edukacijama i prodajnim treninzima, te je angažirana kao mentor i poslovni savjetnik srednjem i top managementu, te kao poslovni savjetnik poduzetnicima. Održala je mnogobrojne edukacije, treninge, radionice i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu. Nositeljica je prve diplome Škole trenera by Elevate i članica EMCC (European mentoring and coaching council). Mentorica je u sklopu međunarodnog projekta Europske banke za obnovu i razvoj EBRD, Chery Blair fondacije.
Edukatorica će objasniti kako doći od ideje do realizacije projekta; kako dobro upravljati vremenom, kako napraviti dobar poslovni plan i strategiju, kako procijeniti potražnju za proizvodom ili uslugom na tržištu, zašto pojedini ljudi uspijevaju, a ostali ne. Postoji li formula za uspjeh? Polaznici će na vrlo interaktivnoj edukaciji naučiti o stadijima realizacije ideja, među ostalim, o aspektima upravljanja, plasmana proizvoda ili usluge i prodaje kroz različite tehnike i alate. Edukacija će polaznicima omogućiti da nauče implementirati vještine potrebne za uspjeh, da se razvijaju kroz učenje te da sebe i svoje ideje realiziraju.
Ukoliko želite biti uspješni i ostvariti svoj potencijal, dobrodošli na novu razinu vašeg poslovnog i osobnog razvoja koju vam omogućava ova edukativna radionica!
Ulaz za sve zainteresirane je besplatan.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni