Izabrani najbolji kandidati ovogodišnjeg Kviza znanja - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Izabrani najbolji kandidati ovogodišnjeg Kviza znanja

Objavio Dragica u Događanja · 31/3/2011 10:02:00
Poznata su imena devet finalista, učenika osnovnih i srednjih škola te studenata koji su ostvarili najbolji rezultat na Kvizu znanja iz fizike i općeg poznavanja Nikole Tesle. Finalno natjecanje će se održati 31. ožujka 2011. godine na Tekstilno – tehnološkom fakultetu u Zagrebu s početkom u 18 sati.

Finalisti ovogodišnjeg Kviza znanja u kategoriji osnovnih škola su Mirta Raguž, Hrvoje Galunić i Dominik Bunjan, učenici 8. razreda OŠ Kralja Tomislava u Zagrebu. U kategoriji srednjih škola najviše znanja iz područja fizike i života i rada Nikole Tesle pokazali su Lobel Strmečki, učenik 4. razreda Tehničke škole Ruđer Bošković u Zagrebu, Branimir Babić, učenik 3. razreda Tehničke škole Ruđer Bošković u Zagrebu te Sunčica Belošević, učenica 4. razreda Klasične gimnazije iz Zagreba. U kategoriji studenata najbolji su bili Tomislav Tomašić, student 2. godine Prehrambeno – biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, Veronika Ćurković, studentica 3. godine Prirodoslovno – matematičkog fakulteta u Zagrebu te Andrej Šuljić, student 5. godine zagrebačkog PMF-a.

U finalnom natjecanju ovih devet kandidata piše jednak test iz područja života i rada Nikole Tesle. Nakon što stručni žiri ocijeni testove, troje najboljih bit će nominirano da Godišnju nagradu Nikola Tesla – Genij za budućnost.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni