Edukativna radionica za mlade „ Alternativni dizajn za alternativni pogon / vozila budućnosti.“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica za mlade „ Alternativni dizajn za alternativni pogon / vozila budućnosti.“

Objavio Dragica u Događanja · 12/3/2021 12:52:00
Edukativne radionice kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca inspirirani Nikolom Teslom

Druga u nizu edukativnih radionica koju je organizirala Udruga Nikola Tesla- Genij za budućnost u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske za 2021. godinu održat će se u četvrtak, 25. ožujka u 16.30 sati u prizemlju poslovnog tornja Chromos (Ulica grada Vukovara 271).
Radionica Alternativni dizajn za alternativni pogon / vozila budućnosti, temelji se na edukaciji djece i mladih o vrijednosti i važnosti korištenja alternativnih izvora energije na koje je i sam Nikola Tesla upućivao. Djeca i mladi / sudionici radionice, imat će priliku izraziti svoju kreativnu prirodu i u stvaralačkom procesu kreirati svoj dizajn vozila budućnosti na maštovit i osebujan način. Predavanje i radionicu će održati Vesna Mlinar, profesorica likovne kulture ,dugogodišnja i uspješna edukatorica čiji se rad temelji na radu i edukaciji najmlađih diljem Hrvatske. Besplatna radionica je namijenjena djeci školskog uzrasta.
Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak djece ( ime i prezime djeteta, dob te ime i prezime roditelja ili odgajatelja) na mailove: pr@unt-genius.hr i ured@unt-genius.hr.
Molimo za pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Za više informacija kontaktirati: 091 2022449; 091 5060929


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni