02/2011 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Dani Nikole Tesle

Objavio Dragica u Događanja · 1/2/2011 09:56:00
UDRUGA NIKOLA TESLA – GENIJ ZA BUDUĆNOST NA DANIMA NIKOLE TESLE

Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost sudjelovati će na Danima Nikole Tesle koje će se održati u zagrebačkom Tehničkom muzeju 1. veljače 2011. godine s početkom u 18 sati.

Udruga će ovom prilikom otvoriti javni natječaj za dodjelu Godišnje nagrade „Nikola Tesla – Genij za budućnost“ i predstaviti projekte za 2011. godinu. O planovima i projektima u ovoj godini govoriti će predsjednica Udruge Dragica Mihajlović i tajnica Udruge Dubravka Davidović.
Godišnja nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost ove će se godine dodijeliti 10. srpnja na proslavi Teslina rođendana kojeg pod nazivom Tesla & friends organizira Udruga. Na javni natječaj za dodjelu Godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost Udruga poziva djecu i mlade, inovatore te udruge i organizacije koje se svojim projektima nastavljaju na rad velikana znanosti Nikole Tesle. Kao i prošle godine, Godišnja nagrada dodjeljuje se u tri kategorije, Kviz znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli, Kreativni i inovativni proizvod, uporabni predmet ili suvenir inspiriran likom i djelom Nikole Tesle ili replika Teslinog izuma, koji se ističu jedinstvenim imidžom, funkcionalnošću, kvalitetom te tržišnim prihvaćanjem i Projekt iz područja Teslina proširenog djelovanja (zaštita okoliša, korištenje obnovljivih izvora energije, edukativni projekti koji pobuđuju kreativnost i inovativnost pojedinaca...)

U sklopu Dana Nikole Tesle, a u ime Udruge zanimljivo predavanje pod nazivom Paranormalna iskustva Nikole Tesle održat će Drago Plečko, počasni član Udruge. Predavanje otkriva u javnosti nepoznate duhovne misterije Nikole Tesle.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni