03/2011 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Najbolja trojka ovogodišnjeg Kviza znanja o Nikoli Tesli

Objavio Dragica u Događanja · 31/3/2011 10:06:00
Dominik Bunjan, Sunčica Belošević i Tomislav Tomašić nominirani su za Godišnju nagradu Nikola Tesla – Genij za budućnost u kategoriji Kviza znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli.

Dominik Bunjan učenik je osmog razreda Osnovne škole kralja Tomislava iz Zagreba, dok je mlada Sunčica Belošević učenica četvrtog razreda zagrebačke Klasične gimnazije. Među studentima najbolje znanje o radu i životu Nikole Tesle pokazao je Tomislav Tomašić, student druge godine Prehrambeno – biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Finalno natjecanje Kviza znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli održano je 31. ožujka ove godine na Tekstilno – tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon odličnog rezultata u prvom krugu testiranja, na finalnom natjecanju sudjelovalo je osam kandidata, Lobel Strmečki, Branimir Babić, Sunčica Belošević, Mirta Raguž, Hrvoje Ganulić, Tomislav Tomašić i Veronika Čurković.

Godišnja nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost najboljem kandidatu među nominiranom trojkom bit će uručena 10. srpnja ove godine u sklopu proslave Teslina rođendana na večeri Tesla & friends.


Izabrani najbolji kandidati ovogodišnjeg Kviza znanja

Objavio Dragica u Događanja · 31/3/2011 10:02:00

Znanjem do Godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost

Objavio Dragica u Događanja · 10/3/2011 09:59:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni