07/2011 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Proslava Teslinog rođendana trodnevnom manifestacijom

Objavio Dragica u Događanja · 11/7/2011 10:26:00
Tesla u Zagrebu naziv je prve međunarodne izložbe posvećene Nikoli Tesli kojom započinje ovogodišnja trodnevna proslava Teslina rođendana u organizaciji udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost.

Izložba Tesla u Zagrebu bit će otvorena 7. srpnja u Češkom domu, a organizira se u suradnji s Češkom besedom u Zagrebu i pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Češke u Zagrebu. Osim Teslinih izuma, na izložbi će se do 10. srpnja moći pogledati i inovacije, zbirke knjiga, te umjetnine posvećene Nikoli Tesli.

Drugog dana proslave, 8. srpnja u Tehničkom muzeju u Zagrebu posjetitelji će moći pogledati zanimljive demonstracije u kabinetu Nikole Tesle.

Na sam dan Teslina rođendana 10. srpnja, predstavnici Grada Zagreba, udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost i počasni gosti posjetit će spomenik Nikole Tesle. Istog dana u večernjim će satima biti održana druga večer „Tesla & friends“ gdje će kao i prošle godine biti dodijeljene godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost. Na večeri Tesla & friends ove će godine biti i premijerno izveden mjuzikl o Teslinom životu pod nazivom „Kap u moru“ kazališta Tvornica Lutaka te predstavljena zanimljiva dječja slikovnica pod nazivom Gospodar svjetla – Nikola Tesla. 


Tesla & friends 2011

Objavio Dragica u Događanja · 10/7/2011 10:07:00

Nominirani inovativni projekti za Godišnju nagradu Nikola Tesla – Genij za budućnost

Objavio Dragica u Događanja · 10/7/2011 10:04:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni