EDUKATIVNE RADIONICE „KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

EDUKATIVNE RADIONICE „KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM“

Objavio Dragica u Događanja · 7/2/2018 16:45:00
U organizaciji Udruge Nikola Tesla- genij za budućnost i Udruge inovatora Hrvatske održana je 1. edukativna radionica – „Mala Teslina radionica: Teslini izumi- INDUKCIJSKI MOTOR“. Radionica je održana u prostorijama Hrvatske zajednice tehničke kulture (HZTK) dana 06.veljače 2018. godine u dvorani HZTK-e u Dalmatinskoj 12.
Predavač je bio Zvonimir Vađon, inženjer elektrotehnike, stručni učitelj i mentor u I. tehničkoj školi Tesla.
Radionici je prisustvovalo oko 20 učenika zagrebačkih osnovnih škola: OŠ „Petar Zrinski“, OŠ „Dragutin Domjanić“ i OŠ „Antun Mihanović“, Dubec zatim, prof. Irena Bajzek Anić , g. Petar Orešković , predstavnice UNT, Dragica Mihalović, predsjednica, Ljiljana Markuš – Cizelj, tajnica te Silvana Svilar, stručni suradnik u UIH i drugi gosti.
Nakon pozdravnog govora Silvane Svilar ispred UIH održana je radionica s učenicima osnovnih škola koji su pokazali znatan interes i s velikim veseljem sastavljali model indukcijskog motora.
Predsjednica UNT, Dragica Mihajlovic zahvalila je učenicima na sudjelovanju i obavijestila nazočne o „Natječaju 9. godišnje nagrade "Nikola Tesla - Genij za budućnost" i pozvala učenike da se prijave za kviz znanja o Nikoli Tesli koji će biti otvoren do 01.03.2018.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni