Nominirani kandidati iz kviza znanja o Nikoli Tesli za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2019.“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Nominirani kandidati iz kviza znanja o Nikoli Tesli za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2019.“

Objavio Dragica u Događanja · 5/4/2019 08:28:00
Stručni ocjenjivački sud ocijenio je radove finalista koji su 4. travnja pristupili Kvizu iz općeg znanja o Nikoli Tesli.
Nominirani kandidati su Anton Kontić s Fakulteta elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu, Tin Mladina iz I. tehničke škole Tesla iz Zagreba i Ivan Pražetina također iz I. tehničke škole Tesla iz Zagreba.
Devet finalista pristupilo je finalnom testiranju 4. travnja ove godine u 17 sati na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, nakon čega su troje najuspješnijih , sa najviše osvojenih bodova, nominirani za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2019.“. Ona će ove godine već tradicionalno biti dodijeljena pobjedniku prigodom održavanja manifestacije Tesla&friends, trodnevnog obilježavanja Dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacija u organizaciji Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost. Svečana dodjela nagrada održat će se 10. srpnja u Hotelu Esplanade u Zagrebu. Svi nominirani kandidati biti će pozvani na svečanu Dodjelu godišnje nagrade Nikola Tesla-genij za budućnost.
Čestitke svim nominiranim kandidatima , a ostalim sudionicima više uspjeha sljedeće godine.

Dragica Mihajlović
predsjednica Udruge


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni