Edukativna radionica „Brze dizajnerske tekstilne interpretacije“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „Brze dizajnerske tekstilne interpretacije“

Objavio Dragica u Događanja · 14/4/2022 18:44:00
EDUKATIVNA RADIONICA „KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM“
Edukativna radionica koju je za 2022. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora održat će se u utorak, 26. travnja u 17.00 sati u prostoru Hrvatske zajednice inovatora, Dalmatinska 12, na temu „Radionica brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija“.
Radionica Brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija bit će vođena prema modelu kreativnosti i inspiracije likom Nikole Tesle, slavnog izumitelja i fizičara koji je ostavio velik trag u našem društvu i načinu na koji živimo.
U uvodnom dijelu radionice Branka Kožuh, dipl. ing. će održati kratko predavanje o učestalosti uporabe imena i prezimena Genija za budućnost u suvremenom svijetu, a Tatjana Novak, dipl. ing. će pojasniti tehniku sitotiska koja će se koristiti u realizaciji ideje.
Cilj radionice je upoznati polaznike s tekstilnim dizajnom i tehnikom sitotiska te aplicirati originalni crtež inspiriran Teslom na majice.
U sklopu radionice sudjelovati će mladi i zainteresirani koji žele pokazati svoju kreativnost i umjetnost kao i znatiželju.

Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak i popis svih učenika, kreativaca i profesora (maksimalan broj sudionika je 15 osoba) na mail-ove:
predsjednica@unt-genius.hr i ured@unt-genius.hr


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni