Edukativna radionica „ Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „ Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“

Objavio Dragica u Događanja · 25/2/2019 09:08:00
Edukativna radionica „ Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“
Tema radionice: „Dizajn uporabnog predmeta“
Voditelj radionice: Vesna Mlinar

Treća edukativna radionica u sklopu ciklusa kreativnih i edukativnih radionica i predavanja „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ je radionica, Vesne Mlinar, Učiteljice likovne kulture u OŠ Kralja Tomislava, koja već dugi niz godina održava razne radionice s djecom. Radionica je pod nazivom: „ Dizajn uporabnog predmeta“ te će se održati 05. ožujka 2019. u Velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12, Zagreb, s početkom u 17.00h.
Cilj je radionice stjecanje trajnih i uporabljivih znanja, te razvoj divergentnog mišljenja. Poticanje sudionika na stvaranje novih ideja sa što više raznovrsnih rješenja, te motivacija na samostalno, kreativno stvaralaštvo. Razvijanje osjećaja za lijepo i za duhovnu dimenziju postojanja, kao i razvoj poštovanja prema duhovnim/likovnoumjetničkim vrijednostima određene kulture. Radionica je namijenjena djeci, gdje će se uz iskusno vodstvo Vesne Mlinar poticati na kreativnost najmlađih inspirirani Nikolom Teslom.

Ulaz za sve zainteresirane je besplatan.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni