Predsjednici Udruge i gradonačelniku Zagreba nagrada Tesla Spirit u New Yorku - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Predsjednici Udruge i gradonačelniku Zagreba nagrada Tesla Spirit u New Yorku

Objavio Dragica u Događanja · 12/1/2017 08:40:00
Predsjednica Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost Dragica Mihajlović i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, počasni član Udruge sudjelovali su 8. siječnja ove godine u hotelu New Yorker u New Yorku na konferenciji Wireless Transmission of electric energy – Tesla Laboratory Colorado Springs gdje im je dodijeljena i nagrada Tesla Spirit za promociju Tesle i njegove ostavštine u zemlji i svijetu. Nagradu svake godine zaslužnim pojedincima i organizacijama dodjeljuje Znanstvena fondacija Tesla (The Tesla Science Foundation) koja je i organizator prestižne konferencije u New Yorku. Predsjednica Udruge Dragica Mihajlović i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić na konferenciji su sudjelovali na poziv predsjednika i osnivača fondacije Nikole Lochara. 
Na konferenciji su predstavili dosad realizirane te planirane projekte Udruge i Grada Zagreba vezane uz Nikolu Teslu.Tijekom boravka u New Yorku u zgradi UN-a susreli su se i s veleposlanikom Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima Vladimirom Drobnjakom.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni