Edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca inspirirani Nikolom Teslom“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca inspirirani Nikolom Teslom“

Objavio Dragica u Događanja · 11/4/2016 10:38:00
„Motivacija ishodište osobnog razvoja“ naziv je predavanja kojeg je 7. travnja održala Željka Novak, konzultant i trener osobnog razvoja, direktorica tvrtke Balans energije iz Zagreba.
Gospođa Novak je svojim pristupom i načinom predavanja privukla pozornost diljem Hrvatske što govori o velikoj posjećenosti njenog predavanja .
Novak je u prepunoj dvorani na predavanju govorila o novom načinu pristupa i komunikaciji na primjeru vježbe koju su proveli svi prisutni. Svi prisutni su bili zadovoljni ponuđenim i dogovorena je daljnja suradnja i sastanak istog sastava. Naš cilj je postignut da pružimo pojedincima nešto novo i korisno za opće dobro svih nas.
Predavanje Željke Novak dio je ciklusa predavanja koje organiziraju Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost i Udruga inovatora Hrvatske u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture s ciljem poticanja kreativnosti i inovativnosti kod osoba svih životnih dobi u sklopu projekta „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni