Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora poziva vas na radionicu "Teslo-o-omjer" - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora poziva vas na radionicu "Teslo-o-omjer"

Objavio Dragica u Događanja · 14/2/2023 17:25:00
KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM
 Edukativna radionica koje je za 2023. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora održat će se u četvrtak, 9. ožujka u 17.00 sati u Dalmatinskoj 12.
Radionica "Teslo-o-omjer" namijenjena je djeci vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.
Autorica radionice želi potaknuti na promišljanje o Teslinim izumima, ali i povezati pojedinca sa Teslinom osebujnom osobnošću, posebice njegovim snažnim karakterom te time pobuditi kod polaznika želju za osobnim kreativnim izričajem i istraživanjem vizualne izvornosti njegova lika.
Namjera je autorice da kroz odabrane anegdote iz Teslinog života stvori okosnicu za kreativni proces gdje će polaznici uz stručno vođenje imati priliku izraziti svoje impresije i okušati se u tehnici gline.
Svim zainteresiranima omogućujemo besplatno predavanje i sudjelovanje na radionici. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.
Ulaz za sve zainteresirane je besplatan. Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail-ove: predsjednica@unt-genius.hr  i ured@unt-genius.hr 


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni