03/2013 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Predavanje: Stres kočnica kreativnosti

Objavio Dragica u Događanja · 19/3/2013 13:58:00
Udruga inovatora Hrvatske, Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost i Hrvatska zajednica tehničke kulture 19. ožujka 2013. godine nastavili su s organiziranjem radionica u okviru zajedničke teme Kako razviti inovativnost i kreativnost svakog pojedinca.

Uz riječi dobrodošlice glavnog tajnika Udruge inovatora Hrvatske Vojislava Rauševića i predsjednice Udruge Nikola Tesla – genij za budućnost Dragice Mihajlović, sudionici su se prepustili gospođi Nikoleti Vujović, psihoorijentologu i direktoru Silva metode d.o.o koja je započela prvo predavanje s temom: STRES KOČNICA KREATIVNOSTI.

Što je stres, kako kontrolirati stres, kako se zaštiti od stresa, kako se osloboditi od stresa i zašto je potrebno naučiti redovito se opuštati i na taj način ukloniti stres čuli smo od gospođe Nikolete Vujović.

Nakon veoma zanimljivog predavanja, koje je potaklo i mnoga pitanja 30- tak pojedinaca sudionika predavanja možemo samo zaključiti:

    • Moramo pokušati naučiti svoje tijelo da stvori otpornost na buduće stresne situacije, pojačati rad imunološkog sustava i osloboditi se nagomilanog stresa i poboljšati svoje fizičke sposobnosti.
    • Kontrola stresa, tj. kontrola naših misli i reakcija na pojedine situacije jedan je od najvažnijih preduvjeta za održavanje zdravog i uspješnog života.

< Slike


Nominacije za Nagradu Nikola Tesla – Genij za budućnost 2013

Objavio Dragica u Događanja · 17/3/2013 13:47:00

Udruga na Danima Nikole Tesle

Objavio Dragica u Događanja · 16/3/2013 13:44:00

Sastanak sa gradonačelnikom grada Zagreb

Objavio Dragica u Događanja · 15/3/2013 13:35:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni