04/2013 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica ''Tijelo portal kreativnosti''

Objavio Dragica u Događanja · 2/4/2013 14:03:00
Udruga inovatora Hrvatske i Udruga Nikola Tesla genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture organizirale su predavanje na temu TIJELO PORTAL KREATIVNOSTI koje je održala dr. ZRINKA BULJAN. Tema je održana u sklopu radionice KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA.

Dr. Zrinka Buljan završila je Medicinski fakultet u Zagrebu i usavršila akupunkturu u Kini. Radi u svojoj privatnoj ordinaciji u Zagrebu, zalaže se za holistički pristup zdravlju te obrazovanje u temeljima vibracijske medicine.Ova liječnica je, kako kaže, još u ranoj mladosti znala je da se alternativnim pristupom u liječenju bolesti želi ozbiljno baviti, a upisom na studij dobila je kvalitetnu podlogu za daljnju nadogradnju i učenje onoga što ju je oduvijek zanimalo.Kombinacija znanja klasične i alternativne medicine koju je stekla pokazalo se kao odlična podloga za praktičan rad u pomaganju ljudima.Kada znate što je nekome u medicinskom smislu, znatno je lakše odgonetnuti kakav mu alternativni tretman i u kojoj mjeri pomaže.

S velikim zadovoljstvom je prihvatila predavanje na inicijativu Udruge inovatora Hrvatske i Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost jer štuje lik i djelo velikog izumitelja Nikole Tesle. Kako je Nikola Tesla upravljao daljinskim upravljačem tako nam je na slikovit način željela prikazati da svaka osoba može upravljati svojim tijelom. Tijelo treba upoznati i moramo naučiti tehnike kako s naših 5 osjetila koje posjedujemo možemo kreirati svoje tijelo.Predavanju dr. Zrinke Buljan Buljan nazočilo je više od pedeset sudionika.


< Slike


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni