Edukativna radionica „WPAP ArTesla“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „WPAP ArTesla“

Objavio Dragica u Događanja · 22/3/2024 15:21:00
KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM
Edukativna radionica koju je za 2024. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost i Hrvatska zajednica inovatora u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, održat će se u srijedu, 27. ožujka, u 17.00 sati na adresi Dalmatinska 12, Zagreb.
Radionicu „WPAP ArTesla“ održat će Vesna Mlinar, učiteljica likovne kulture.
Inspirirana Nikolom Teslom, ova radionica će pružiti djeci vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta priliku da izraze svoje viđenje Tesle kroz umjetnički izraz WPAP-a (Wedha's Pop Art Portrait).
Sveprisutnim i učestalim pojavljivanjem Teslinog nasljeđa u našoj svakodnevnici, dobivamo dojam da je Tesla naš suvremenik. Stoga ne čudi da je pop art struja dodirnula i tog velikana poput bezvremenske ikone. Tome u prilog govore i Teslini WPAP portreti koji svojom svježinom i snagom ističu njegovu prisutnost i važnost u današnjem vremenu.

Stvaranjem okosnice za kreativni proces, djeca će biti potaknuta da istraže svoju maštu i individualnost te da kroz svoje radove prikažu Teslu na svoj jedinstven način. Kroz stručno vođenje, naslikat će Teslin portret u formi WPAP-a. Stvaranje WPAP portreta Nikole Tesle nije samo umjetnički izazov, već i prilika da se djeca povežu s njegovim nasljeđem i nauče više o njegovim dostignućima i doprinosu svijetu.
Svim zainteresiranima omogućujemo besplatno predavanje i sudjelovanje na radionici. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.
Ulaz za sve zainteresirane je besplatan. Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail-ove: predsjednica@unt-genius.hr i ured@unt-genius.hrNatrag na sadržaj | Natrag na glavni meni