Edukativna radionica „UVOD U PROGRAMSKI JEZIK PYTHON“ - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „UVOD U PROGRAMSKI JEZIK PYTHON“

Objavio Dragica u Događanja · 1/3/2024 11:02:00
KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM

Edukativna radionica koju je za 2024. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost i Hrvatska zajednica inovatora u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, održat će se u četvrtak, 14. ožujka, u 17.00 sati na adresi Dalmatinska 12, Zagreb.
Radionicu „UVOD U PROGRAMSKI JEZIK PYTHON“ održat će Krešimir Orozović, dipl. ing.
Radionica je namijenjena osnovnoškolskoj djeci kao uvod u programski svijet korištenjem programskog jezika Python. Djeca će učiti rješavati jednostavne problemske zadatke s osnovnim analitičko-logičkim naredbama, te će kroz interaktivan pristup imati priliku napisati svoj prvi kod, spremiti ga, i koristiti u Pythonu, stvarajući time temelje za daljnje istraživanje i razvoj svojih vještina.
Cilj radionice je potaknuti razvoj algoritamskog načina razmišljanja kod djece te ih motivirati za učenje programiranja i upravljanje računalima.
Svim zainteresiranima omogućujemo besplatno predavanje i sudjelovanje na radionici. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.
Ulaz za sve zainteresirane je besplatan. Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail-ove: predsjednica@unt-genius.hr i ured@unt-genius.hr.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni