Edukativna radionica za djecu "Tesla'S-trip" - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica za djecu "Tesla'S-trip"

Objavio Dragica u Događanja · 21/3/2022 15:07:00
KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM

Edukativna radionica koje je za 2022. godinu pripremila Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske održat će se u četvrtak, 7. travnja u 17.00 sati u Dalmatinskoj 12.

Radionica "Tesla'S-trip" namijenjena je djeci vrtičkog i osnovnoškolskog uzrasta. Poigravanjem riječima Tesla/ Tesla's/ Trip/ Strip autorica radionice želi potaknuti promišljanje o Tesli kao dječaku koji putujući kroz prostor i vrijeme svojega djetinjstva, stvara već tada začudne atrakcije. Namjera je autorice da kroz odabrane dijelove Tesline knjige „Moji pronalasci“ djeci približiti njegova dječačka putovanja u izumiteljstvo i svijet tehnike. Stvaranjem okosnice za kreativni proces djeca će kroz stručno vođenje imati priliku izraziti svoje impresije i doživljaj putem slike i riječi tj. u formi stripa. Najbolji radovi će biti nagrađeni na Dan Nikole Tesle kod spomenika Nikole Tesle u zagrebu u sklopu svečanog programa „Teslina golubica“.

Svim zainteresiranima omogućujemo besplatno predavanje i sudjelovanje na radionici. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Ulaz za sve zainteresirane je besplatan. Radi ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail-ove: predsjednica@unt-genius.hr i ured@unt-genius.hr.
Molimo za pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Za više informacija kontaktirati: 091 2022 449; 091 455 1226


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni