Predstavljanje Nagrade i finalista za Nagradu Nikola Tesla za etično poslovanje - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Predstavljanje Nagrade i finalista za Nagradu Nikola Tesla za etično poslovanje

Objavio Dragica u Događanja · 27/4/2023 10:54:00
9. svibnja 2023. U organizaciji Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost, u utorak, 9.svibnja, bit će održano predstavljanje Nagrade i finalista za Nagradu Nikola Tesla za etično poslovanje u Hotelu Westin s početkom u 14.30 sati. Nagrada je dio projekta „Jačanje kapaciteta OCD-a kod upravljanja kriznih situacija i etičnog poslovanja“ koji Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost provodi s partnerima Hrvatskom zajednicom inovatora i Centrom za razvoj osobnih potencijala Mentis. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Poduzetnici koji su predloženi za dobitnika Nagrade svojim poslovnim aktivnostima i pristupom u radu i svakodnevnom djelovanju u skladu su sa Teslinim principima društvene odgovornosti, etičnosti i pravednosti.
Organizator Nagrade Nikola Tesla za etično poslovanje, Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost, na ovaj način ukazuje na važnost humanog, pravednog i društveno odgovornog poslovanja. Također, Udruga želi potaknuti i nagraditi kreativnost i inovativnost poduzetnika. Osim toga, nagrađivanjem etičnog pristupa poslovanju potiče se suzbijanje korupcije i napredak hrvatskog gospodarstva i društva.

Članove Komisije za Nagradu čine stručnjaci i poduzetnici iz različitih sfera gospodarstva te društveno-humanističkih institucija.
Finalisti će biti predstavljeni prigodnim programom u kojem će nam se obratiti dr.sc. Davorka Budimir, predsjednica Udruge Transparency International Hrvatska, dr.sc. Ivor Altaras Penda, profesor sa Sveučilišta Libertas, prof.dr.sc. Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti i voditeljica Projekta, Dragica Mihajlović, predsjednica Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost.
Proglašenje pobjednika bit će održano u sklopu obilježavanja Nacionalnog dana Nikole Tesle - dana znanosti, tehnologije i inovacija 10. srpnja 2023 u Hotelu Esplanade gdje će svečanim programom biti uručena Nagrada.


Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni