06/2016 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Obilježavanje 160. obljetnice rođenja Nikole Tesle od 9. do 11. srpnja u Zagrebu

Objavio Dragica u Događanja · 27/6/2016 08:48:00
\n\n
Udruga\nNikola Tesla – genij za budućnost sedmu godinu zaredom organizira trodnevnu manifestaciju\nTesla & friends 2016. kojom će obilježiti treći Dan Nikole Tesle – dan\nznanosti, tehnologije i inovacija i 160. obljetnicu Teslina rođenja.\nOvogodišnja manifestacija održat će se od 9. do 11. srpnja pod pokroviteljstvom\nPredsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Grada Zagreba, Hrvatskog\npovjerenstva za UNESCO, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske\ngospodarske komore – Komore Zagreb.
\n\n
Trodnevna\nmanifestacija posvećena Teslinom rođenju započet će 9. srpnja konferencijom\n„Tesla u Zagrebu“ na temu „160 godina od rođenja Nikole Tesle“. Nastavlja se\n10. srpnja već tradicionalnim polaganjem cvijeća na Teslin spomenik gdje će\nbiti održan i prigodan program te svečanom proslavom i dodjelom Godišnje\nNagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost u Hotelu Esplanade u Zagrebu. Trećeg\ndana manifestacije 11. srpnja u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“ predavanje o\nNikoli Tesli uz demonstracije, održat će viši kustos muzeja Renato Filipin.
\n\n
Sva\ndogađanja, osim svečane proslave i dodjele godišnje nagrade u Hotelu Esplanade,\notvoreni su i besplatni za posjetitelje.
\n\n
Program\ndogađanja slijedi na: Tesla & friends 2016.
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni