09/2016 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Otvorenje novog prostora Udruge Nikola Tesla-Genij za budućnost

Objavio Dragica u Događanja · 26/9/2016 15:43:00
Gradonačelnik Milan Bandić otvorio novi prostor Udruge na Marulićevom trgu

Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost ima novo sjedište na Marulićevom trgu. Novi prostor, Udruga je za rad dobila na korištenje od Grada Zagreba, a prostor je 24. rujna otvorio gradonačelnik Milan Bandić.
Otvorenju prostora nazočili su i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijan Maras, zamjenica pročelnika Službe za mjesnu samoupravu Renata Šimun, voditeljica odjela za poslovni prostor i poslove zakupa Sektora za upravljanje imovinom Grada Gordana Mikulić, voditeljica Odjela za tehničku kulturu pri Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i šport Madeleine Wolf te članovi Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost.
„Veliki ljudi su skromni i normalni i da je Tesla živ vjerujem da bi bio zadovoljan ovim prostorom iako nije prevelik“, rekao je na otvorenju gradonačelnik Bandić, naglasivši da je Nikola Tesla bio genije koji zaslužuje puno više - Dom, koji će se u dogledno vrijeme, kako je rekao, i napraviti.
Predsjednica Udruge Dragica Mihajlović zahvalila je gradonačelniku, koji je ujedno i počasni član Udruge, na podršci koju im pruža od početka njihova djelovanja, kao i na prostoru u kojem će i dalje moći promovirati rad i djelo nacionalnog velikana Nikole Tesle.Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni