03/2019 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Edukativna radionica „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“

Objavio Dragica u Događanja · 28/3/2019 13:48:00
Tema predavanja: “OD IDEJE I INOVACIJE DO USPJEŠNOG PROIZVODA/USLUGE”

Predavačica: Gordana Kadoić
Datum i vrijeme: 09.04.2019. u 17 sati

Mjesto održavanja: Velika dvorana Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12 u Zagrebu

Peta edukativna radionica u sklopu ciklusa kreativnih i edukativnih radionica i predavanja „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ je radionica pod nazivom “OD IDEJE I INOVACIJE DO USPJEŠNOG PROIZVODA/USLUGE” koju će voditi Gordana Kadoić, magistrica ekonomije. Gospođa Kadoić je vlasnica tvrtke Adria Corporate Education iz Zagreba koja se bavi poslovnim savjetovanjem iz područja upravljanja tvrtkama i upravljanja prodajom, edukacijama i prodajnim treninzima, te je angažirana kao mentor i poslovni savjetnik srednjem i top managementu, te kao poslovni savjetnik poduzetnicima. Održala je mnogobrojne edukacije, treninge, radionice i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu. Nositeljica je prve diplome Škole trenera by Elevate i članica EMCC (European mentoring and coaching council). Mentorica je u sklopu međunarodnog projekta Europske banke za obnovu i razvoj EBRD, Chery Blair fondacije.
Edukatorica će objasniti kako doći od ideje do realizacije projekta; kako dobro upravljati vremenom, kako napraviti dobar poslovni plan i strategiju, kako procijeniti potražnju za proizvodom ili uslugom na tržištu, zašto pojedini ljudi uspijevaju, a ostali ne. Postoji li formula za uspjeh? Polaznici će na vrlo interaktivnoj edukaciji naučiti o stadijima realizacije ideja, među ostalim, o aspektima upravljanja, plasmana proizvoda ili usluge i prodaje kroz različite tehnike i alate. Edukacija će polaznicima omogućiti da nauče implementirati vještine potrebne za uspjeh, da se razvijaju kroz učenje te da sebe i svoje ideje realiziraju.
Ukoliko želite biti uspješni i ostvariti svoj potencijal, dobrodošli na novu razinu vašeg poslovnog i osobnog razvoja koju vam omogućava ova edukativna radionica!
Ulaz za sve zainteresirane je besplatan.


Skulptura Nikole Tesle u Sarajevu!

Objavio Dragica u Događanja · 26/3/2019 10:46:00

Radio drama autora Stevana Pešića iz 1961. godine, sada prezentirana kao jedini Intervju s Nikolom Teslom

Objavio Dragica u Događanja · 25/3/2019 10:44:00

ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA „ Kreativne industrije u današnjem društvu“

Objavio Dragica u Događanja · 22/3/2019 15:19:00

Ocjenjivački sud odabrao finaliste i nominirane za godišnju nagradu „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2019“

Objavio Dragica u Događanja · 14/3/2019 13:28:00

Edukativna radionica „ Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ Tema radionice: „Kreativne industrije u današnjem drušvu“

Objavio Dragica u Događanja · 13/3/2019 12:10:00

Otvaranje Kviza znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli 7. ožujka na TTF-u

Objavio Dragica u Događanja · 8/3/2019 12:03:00

ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA „DIZAJN UPORABNOG PREDMETA“ U CIKLUSU RADIONICA „KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA“

Objavio Dragica u Događanja · 7/3/2019 11:58:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni