01/2018 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

EDUKATIVNE RADIONICE „KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM“

Objavio Dragica u Događanja · 26/1/2018 17:17:00
“Mala Teslina radionica: Teslini izumi - INDUKCIJSKI MOTOR” 6. veljače u dvorani HZTK-e

Udruga Nikola Tesla-Genij za budućnost u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske i Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i ove godine nastavlja s organizacijom ciklusa predavanja i radionica pod nazivom „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“ u dvorani HZTK-e u Dalmatinskoj 12.
Prva radionica iz ciklusa održat će se 6. veljače. Riječ je o radionici pod nazivom “Mala Teslina radionica: Teslini izumi - INDUKCIJSKI MOTOR”, a održat će je profesor mentor iz I. tehničke škole Tesla Zvonimir Vađon.
Sljedeće po rasporedu je predavanje "Obrazovanje po mjeri čovjeka" 15. veljače, koje govori o uočenom porastu ADHD-a i autizma kod školske djece. Koliko je takva populacija utjecala na izmjene u obrazovanju i koliko će još utjecati i trebamo li djecu prilagođavati sustavu ili ipak sustav prilagoditi potrebama djece, samo su neka od pitanja o kojima će na ovom predavanju govoriti Marko Ferek, predsjednik Udruge Buđenje.
U okviru ciklusa, predavanja će još držati i Mirjana Tomašević Dančević, profesorica u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu i voditeljica Izložbenog salona Izidor Kršnjavi i predsjednica HRV-InSEA-e, Nikoleta Vujović, potpredsjednica Udruge Regionalni centar za kontrolu stresa i razvoj uma - Centar Mentis, Predrag Pale, profesor na zagrebačkom FER-u, konzultant i projektant, edukator i predavač u području informacijskih sustava i obrazovanja te drugi.


TAJNA TESLINE SMRTI – NOVA SERIJA DISCOVERY CHANNALA

Objavio Dragica u Događanja · 24/1/2018 13:56:00

Na Danima Nikole Tesle 30. siječnja otvaranje natječaja za godišnju nagradu „Nikola Tesla-Genij za budućnost“

Objavio Dragica u Događanja · 23/1/2018 13:38:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni