05/2021 - Događanja - Udruga Nikola Tesla | Genij za budućnost

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Uspješno održana edukativna radionica „Brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija“

Objavio Dragica u Događanja · 21/5/2021 11:04:00
Uspješno održana edukativna radionica „Brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija“ u organizaciji Udruge Nikola Tesla-Genij za budućnost i Udruge inovatora Hrvatske.
U dvorani Chromosovog tornja u Zagrebu, Škola za modu i dizajn održala je kreativnu i zanimljivu radionicu ,posljednju u nizu ovogodišnjih edukativnih radionica. Radionicu je otvorila Branka Kožuh, dipl. ing., koja je u uvodnom dijelu prisutne upoznala s inovativnosti, kreativnosti i inspiracijom u odijevanju Nikole Tesle. Nikola Tesla primjer je bezvremenskoga stila i elegancije, a čak i kada je u pitanju njegov modni izričaj možemo reći da je bio ispred svojega vremena. Nakon zanimljivoga predavanja, sudionici različitih dobnih skupina sudjelovali su u radionici stiliziranja tkanine tehnikom sitotiska i korištenjem fosforescentnih boja. S tehnikama nas je upoznala Tatjana Novak, dipl ing., koja je vodila ovaj kreativni projekt.

#tesla #nikolatesla #inovatori #edukacija #dizajn #genije #zagrebEdukativna radionica brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija

Objavio Dragica u Događanja · 18/5/2021 11:05:00

ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA – INSPIRIRANI NIKOLOM TESLOM. TEMA RDAIONICE“ „Auto na vodik – energija 21. stoljeća"

Objavio Dragica u Događanja · 14/5/2021 09:45:00
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni